Koulutusesite 2017

Koulutusesite PDF -muodossa

Vuoden 2017 kurssit löytyvät koulutusesitteestä

Tietotekniikan palvelualan henkilöstöedustajille järjestetään runsaasti koulutusta vuoden 2017 aikana. Tiedot kursseista löytyvät koulutusesitteen lisäksi näiltä sivuilta. Ilmoittautuminen avautuu noin kuukautta ennen koulutusajankohtaa. Ilmoittaudu ajoissa, osa kursseista täyttyy nopeasti. Viimeinen ilmoittautumispäivä on mainittu kurssiohjelmassa. Jos johonkin koulutukseen on ilmoittautunut alle 15 henkilöä, järjestäjät varaavat oikeuden kurssin peruuttamiseen. Ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua muuna ajankohtana olevalle vastaavalle kurssille.

Koulutuskalenteri perustuu työehtosopimuksen koulutussopimukseen (liite3) ja on kaikkien työehtosopimusosapuolten hyväksymä. Kouluttajina toimivat Tietoalan toimihenkilöiden ja YTN:n asiantuntijat sekä TJS Opintokeskuksen ja Työturvallisuuskeskuksen edustajat. Henkilöstöedustajilla on oikeus osallistua koulutukseen työaikana, eikä siitä aiheudu henkilöstöedustajille ansionmenetystä tai kustannuksia. Koulutukseen osallistumisesta sovitaan työnantajan kanssa.

Osallistumisesi hyväksytetään omassa liitossasi. Edunvalvontakoulutus on YTN-liittojen ja Tietoalan toimihenkilöiden jäsenille maksutonta, samoin ohjelmaan sisältyvät ruokailut ja majoitus kahden hengen huoneissa. Matkakustannukset korvataan osallistujan oman liiton matkustussäännön mukaisesti. Tietoalan toimihenkilöiden koulutusten matkalaskut toimitetaan Insinööriliittoon. Poikkeuksen tästä tekee työsuojelukoulutus, jonka maksaa työnantaja. Varmista tämä ennakkoon työnantajaltasi.

Kurssisihteeri lähettää kurssivahvistuksen kurssille hyväksytyille, kun ilmoittautumisaika kurssille päättyy. Jos et ilmoittautumisestasi huolimatta voikaan osallistua koulutukseen, muista peruuttaa ilmoittautumisesi kurssisihteerille viimeistään kolmen päivän sisällä kurssivahvistuksen saatuasi. Jos kurssilainen jää pois kurssilta ilmoittamatta, häneltä peritään korvauksena 100 euroa käyttämättä jääneestä kurssipaikasta.