Mihin liityt, mihin kuulut?

Yksin et pysty vaikuttamaan vähimmäispalkkoihin tai vanhempainvapaisiin. Siksi tarvitsemme vahvaa ammattijärjestöä, jolla on takanaan jäsentensä tuki. Tietoalan toimihenkilöt on alansa suurin ammattijärjestö, joka ajaa tietotekniikan palvelualalla työskentelevien etuja.

Tietoalan toimihenkilöt edustaa alalla työskenteleviä niissä pöydissä, joissa asioista päätetään. Keskusliittomme Insinööriliitto IL ry puolestaan toimii tiiviissä yhteistyössä jäsenjärjestöjensä kanssa ja tarjoaa niiden jäsenille erilaisia ammattilaispalveluja, kuten lakiapua ja työsuhdeneuvontaa.

Tietoalan toimihenkilöihin liitytään Insinööriliiton jäsenhakulomakkeella. Jäsenenä käytettävissäsi ovat sekä Tietoalan toimihenkilöiden että Insinööriliiton tarjoamat edut. Tietoalan toimihenkilöihin voit liittyä työtehtävistä ja koulutustausta riippumatta.

Ohjeistusta liittymiseen saat soittamalla Insinööriliiton asiakaspalveluun 0201 801 801. Voit myös täyttää ja tulostaa pdf-muotoisen lomakkeen ja lähettää sen postimaksutta tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@ilry.fi

Mitä hyödyt jäsenyydestä?

Saat apua ja neuvoja työelämän kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin. Tukenasi ovat luottamusmiehet, liiton asiamiehet ja lakimiehet. Jäsenyys takaa ansiosidonnaisen päivärahan, jos jäät työttömäksi. Urapalvelut ovat käytössäsi, saat neuvoja mm. CV:n päivittämiseen. Vakuutukset työelämään ja vapaa-ajalle. Edulliset mökkilomat sekä konsertti- ja teatteriliput jäsenhintaan.