Mihin liityt, mihin kuulut?

Yksin et pysty vaikuttamaan vähimmäispalkkoihin tai vanhempainvapaisiin. Siksi tarvitsemme vahvaa ammattijärjestöä, jolla on takanaan jäsentensä tuki. Tietoala on alansa suurin ammattijärjestö, joka ajaa tietotekniikan palvelualalla työskentelevien etuja.

Tietoala edustaa alalla työskenteleviä niissä pöydissä, joissa asioista päätetään. Keskusliittomme Insinööriliitto IL ry puolestaan toimii tiiviissä yhteistyössä jäsenjärjestöjensä kanssa ja tarjoaa niiden jäsenille erilaisia ammattilaispalveluja, kuten lakiapua ja työsuhdeneuvontaa.

Tietoalaan liitytään Insinööriliiton jäsenhakulomakkeella. Jäsenenä käytettävissäsi ovat sekä Tietoalan että Insinööriliiton tarjoamat edut. Tietoalaan voit liittyä työtehtävistä ja koulutustausta riippumatta.

Huom! Muista valita liittymislomakkeella jäsenjärjöstöksesi Tietoala ry.

Ohjeistusta liittymiseen saat soittamalla Insinööriliiton asiakaspalveluun 0201 801 801. Voit myös täyttää ja tulostaa pdf-muotoisen lomakkeen ja lähettää sen postimaksutta tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@ilry.fi

Mitä hyödyt jäsenyydestä?

Saat apua ja neuvoja työelämän kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin. Tukenasi ovat luottamusmiehet, liiton asiamiehet ja lakimiehet. Jäsenyys takaa ansiosidonnaisen päivärahan, jos jäät työttömäksi. Urapalvelut ovat käytössäsi, saat neuvoja mm. CV:n päivittämiseen. Vakuutukset työelämään ja vapaa-ajalle. Edulliset mökkilomat sekä konsertti- ja teatteriliput jäsenhintaan.