IT-ammattilaisen työttömyysturvaan kuuluu muutakin kuin rahaa. Todellinen työttömyysturva on kuitenkin toimintaa myös silloin, kun työpaikat ovat vaarassa. Tietoalan toimihenkilöt ry:n laaja luottamusmiesverkosto hoitaa sinunkin edunvalvontaasi paikallistasolla.

Tietoalan toimihenkilöiden jäsenellä on käytössään Insinööriliiton monipuoliset urapalvelut, jotka auttavat oman uran suunnitteluun ja koulutusvalintoihin liittyvissä kysymyksissä unohtamatta palkkaneuvontaa.

Tietoalan toimihenkilöt ry on alansa suurin ammattijärjestö, joka huolehtii tietotekniikan palvelualalla työskentelevien edunvalvonnasta. Olemme jäsentemme puolella silloin, kun globaali talous keikuttaa venettä oman yksikkösi tuloksesta riippumatta. Olemalla jäsen, tuet toimintaamme parempien IT-alan työehtojen puolesta.

Jäsenistömme koostuu tietotekniikan palvelualan ammattilaisista. Vaikka olemmekin osa Insinööriliittoa, meidän jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, alamme tehtävissä toimivat koulutuspohjaan katsomatta.

Töissä tietotekniikan palveluyrityksessä?

Olemme sinun ammattiliittosi.

Liity joukkoon!

Turvaamme työelämäsi työehtosopimuksella

joka määrittää tietoalaa koskevat työelämän pelisäännöt vähimmäispalkoista lomakorvauksiin.

Neuvomme ja autamme työsuhteessa

Työpaikalla turvaa tarjoaa luottamusmies. Häneltä voit aina kysyä neuvoa ja apua omaan työsuhteeseesi liittyen.

Tarjoamme lakimiespalvelut ja oikeusturvan

Kaikki ei aina mene kuin Strömsössä. Saat käyttöösi lakimiespalvelut ja oikeusturvan, joka kattaa kuluja, joita et todellakaan halua maksaa itse.

Takaamme sinulle työttömyysturvaa

Työttömyyden kohdatessa saat ansiopäivärahaa, joka on merkittävästi peruspäivärahaa suurempi.