Jäsenhankintakampanja 2017

SUOSITTELE TIETOALAN TOIMIHENKILÖN JÄSENYYTTÄ JA SINUT PALKITAAN

Toimi näin!
1) hanki työpaikalla tai verkostosi kautta uusia jäseniä
2) täytä uuden jäsenen kanssa liittymislomake, ja merkitse sen lopussa itsesi suosittelijaksi
3) päätä otatko palkinnon heti, vai keräätkö pisteitä isompaan palkintoon
4) lunasta palkintosi 31.3.2018 mennessä.

Tietoalan toimihenkilöt ry järjestää jäsenhankintakampanjan 1.3.2017 – 31.1.2018 välisenä aikana.

Kampanjaan voit osallistua Tietoalan toimihenkilöiden jäsenenä. Tämän lisäksi osallistut samalla kertaa myös Insinööriliiton vastaavaan Suosittelija-kampanjaan. Uusien liittyneiden jäsenten kesken arvotaan lahjakortteja ja tästä löydät enemmän tietoa omalta sivulta. Tarkemmat tiedot kampanjan säännöistä.

Kohderyhmä

Jäsenhankinnan kohderyhmänä ovat Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta noudattavien yritysten työntekijät. Suosittelijan nimi on ilmoitettava sähköisessä jäsenhakulomakkeessa Tietoalan toimihenkilöiden sivulla tai Insinööriliiton sivulla. Suosittelijan nimi voidaan ilmoittaa myös paperisessa jäsenhakulomakkeessa.

Suosittelijan palkitseminen

Jäsensuosittelijana olet oikeutettu saamaan palkkion hankkimistasi jäsenistä ja osallistut samalla kaikkien suosittelijoiden kesken arvottavaan pääpalkintoon maaliskuussa 2018. Mitä enemmän hankkii jäseniä, sitä useamman arpalipun ansaitsee pääpalkinnon arvontaan ja parantaa näin mahdollisuuksiaan voittaa pääpalkinto.

  • 1-2 jäsenestä saat 4 kpl Finnkinon sarjalippuja tai noin 50 € arvoinen aktiivisuusranneke, ja yhden arpalipun pääpalkinnon arvontaan
  • 3-4 jäsenestä saat 8 kpl Finnkinon sarjalippuja tai noin 100 € arvoinen aktiivisuusranneke, ja kaksi arpalippua pääpalkinnon arvontaan
  • 5 tai useammasta jäsenestä saat 12 kpl Finnkinon sarjalippuja tai noin 150 € arvoinen aktiivisuusranneke, ja kolme arpalippua pääpalkinnon arvontaan

Suosittelijana voit lunastaa palkinnon 1.5.2017 – 31.3.2018 välisenä aikana ilmoittamalla siitä tällä lomakkeella. Palkinnon lunastaminen edellyttää arvontahetkellä voimassa olevaa Tietoalan toimihenkilöiden jäsenyyttä ja että liittynyt jäsen on maksanut jäsenmaksun. Palkinnot toimitetaan kahden (2) kuukauden välein.

Jäsensuosittelijoiden kesken arvotaan kampanjan päätyttyä 500 arvoinen lahjakortti maaliskuussa 2018. Pääpalkinnon arvontaan osallistuminen edellyttää voimassaolevaa jäsenyyttä.