Levinhovi A ja B

Levinhovi sijaitsee Levin Keskirakassa kaikkien palvelujen lähellä. Levinhovi on pyöröhirrestä rakennettu paritalo, pinta-ala 60 m2 ja käyttöala 95 m2. Makuutilat 8-10:lle hengelle. Tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, kaksi parvea ja sauna. Mökissä astian- ja pyykinpesukone, mikro, tv/videot, jääkaappi ja vaatteiden kuivauskaappi. Lämmin varasto esim. suksien voitelua varten. Hiihtämään pääsee mökin pihasta ja rinteisiin matkaa noin 2 km.

Laskettelulippu yhdelle henkilölle kuuluu viikkovuokraan. Vaihtopäivä on lauantai.
Mökeille ei saa tuoda eläimiä.

HUOM!
Levinhovin B -mökkiä voit vuokrata myös vuokra-aikojen ulkopuolelle touko-marraskuussa mm. ruska- ja ensilumien aikaan, suoraan omistajilta. Voit vuokrata myös alle viikon ajanjaksoja. Yhdistyksen jäsenille edullisesti.

Soita: Seija Kurtti 040 8476156 tai Juhani Kurtti 040 847 6189.

Asterholma

Mökki sijaitsee Brändön eteläisessä saaristossa lauttamatkan takana pienellä Asterholman saarella. Asterholman saari on 1 km leveä ja 2,5 km pitkä.
Lue lisää >>

Koli

Hirsirakenteinen rivitalohuoneisto 6 hengelle, 48 m2 + parvi 18 m2. Tupa, yksi makuuhuone, 2-osainen parvi ja sauna.
Lue lisää >>

 

Messilä

Lomakeskuksessa sijaitseva loma-asunto. Makuutilat 8 hengelle. Mökissä on olohuone, kaksi makuuhuonetta, parvi ja oma sauna.
Lue lisää >>

Punkaharju

Retretin lomakeskuksessa sijaitseva paritalon puolikas. Alue on vesipuisto Kesämaan ja Retretin vieressä. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, makuuparvi, olohuone ja sauna.
Lue lisää >>