Tietoalan toimihenkilöt ry:n yhdistyksen kokousten matkustusohjeet

Matkat järjestön jäsenkokouksiin kustannetaan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaisesti. Vaasasta, Kuopiosta ja Vaasa – Kuopio –linjan pohjoispuolelta pääkaupunkiseudulle korvataan lentoliput. Kulkeminen lentoasemalle korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Lento-, juna- ja bussilippujen hankkimisen voit hoitaa vaihtoehtoisesti kahdella eri tavalla:

1. Lipun maksaminen itse
Hankit liput itse netin tai muun lippupalvelun kautta ja toimitat matkalaskun ja alkuperäiset kuitit välittömästi Tietoalan toimihenkilöiden rahastonhoitajalle osoitteeseen Tietoalan toimihenkilöt/rahastonhoitaja, Ari Koskelin, Umpikalliontie 42 as 1, 04300 Tuusula. Rahastonhoitaja maksaa matkalaskun ja tämän matkustusohjeen mukaiset korvaukset tilillesi.

2. Lipun tilaaminen laskulla
Junaliput tilataan VR:ltä numerosta 0600-19 955  (1,99 € / vastattu puhelu + pvm). Ilmoita Tietoalan toimihenkilöt ry:n asiakasnumero 1136504, nimesi ja muista ilmoittaa myös lähtö- ja paluuajat ja päivä sekä lipun toimitustapa. Liput saat sähköpostiisi, mutta voit lunastaa maksetut junaliput myös VR:ltä lunastusnumerolla asemien lipunmyynnistä tai automaatista. Lipun saa laskulle myös suoraan asemien lipunmyynnistä kertomalla samat tiedot kuin yritysmyyntiinkin.

Bussi- ja lentoliput hankitaan ja maksetaan itse kohdan 1. mukaisesti.

Oman auton käyttöä ja pysäköintikuluja ei korvata.

Jos aikataulusyistä tmv. syystä haluat matkustaa omalla autolla, sovi siitä etukäteen Tietoalan toimihenkilöiden rahastonhoitajan kanssa. Matkakorvaus maksetaan kuitenkin halvimman julkisen kulkuneuvon mukaisesti.