tietoala_logo_2018_small

Jäsentapahtuma Oulussa

Tietoala Oulussa torstaina 1.11.2018

Tule kuulemaan ammattiliittosi ajankohtaiset kuulumiset lounaalle tai virtuaalipelitaloon torstaina 1.11.2018 Milloin tulee seuraava palkankorotus? Miltä näyttää Tietoalan sopimuksen seuraava neuvottelukierros? Kuinka Insinööriliitto palvelee IT-ammattilaisia?
Paikalla on Tietoala ry:n puheenjohtaja Jyrki Kopperi sekä IL:n alueasiamies Mikko Sormunen. Tilaisuuksiin ovat kutsuttuna kaikki Oulun seudulla asuvat Tietoalan jäsenet.

Lounaat:

10:30 Ravintola Rosson kabinetti, Valkea, Isokatu 24
12:00 Ravintola Smarthousen Pariisi-kabinetti, Elektroniikkatie 10

VR Heaven, Pakkahuoneenkatu 9:

16:30 tarjolla pizzaa ja virvokkeita. Ensin keskustelua ja sen jälkeen 45 minuutin pelivuoro VR Heavenin huoneissa
17:30 tarjolla pizzaa ja virvokkeita. Ensin keskustelua ja sen jälkeen 45 minuutin pelivuoro VR Heavenin huoneissa

VR Heaven on varattu meille yksityistilana. Teemme ryhmät huoneisiin osallistujamäärän perusteella. VR Heaven on aivan Oulun keskustassa vain 100m Rotuaarin kävelykadulta sijaitseva virtuaalitodellisuushuvipuisto. Tiloissamme koet virtuaalisen pelimaailman ja -todellisuuden parhaat palat turvallisessa ympäristössä. Aiempaa kokemusta laitteiden käytöstä ei tarvita. Tutustu peleihin ja paikkaan: www.vrheaven.fi
Ilmoittaudu tilaisuuksiin alla olevalla lomakkeella! Voit ottaa mukaasi liittoon kuulumattoman työkaverisi. Jos hän liittyy Tietoalaan, saatte molemmat palkinnon.

tuotetunnus (SKU) 5683

Tuotekuvaus

Jäsennumero*

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Työpaikka*

Osallistun:

Ruokarajoitteet: