Merimaisema, Kalajoki – Tietoala ry

Merimaisema, Kalajoki

Hyväkuntoinen ja hyvin varusteltu paritalohuoneisto Kalajoen Hiekkasärkillä.

Hyvin varusteltu ja viihtyisä paritalohuoneisto, josta pääsee suoraan dyyneille! Huoneistossa on kaksi erillistä makuunhuonetta sekä yläkerta toimii näköalahuoneena sekä kolmantena makuuhuoneena. Huoneisto soveltuukin siten hyvin isommallekin perheelle, useammalle pariskunnalle tai pienille ystäväporukoille.  Sopii loistavasti myös etätyöskentelyyn, sillä huoneistoon on nyt asennettu myös nopea nettiyhteys valokuidun kautta!

Loma-asunnon alakerrassa on toimiva olohuone ja ruokailutila-keittiö. Kaksi erillistä makuuhuonetta sijaitsee myös ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa makuuhuoneessa on 160cm leveä parisänky ja toisessa 2x 90cm leveät ja mukavat erilliset sängyt. Kylpyhuone/WC ja erillinen sauna.

Yläkerrasta löytyy näköalahuone, josta merinäköala! Yläkerrassa on 120cm leveä parisänky ja erillinen 80cm joustinpatja

Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava lomakokkaukseen. Mm. jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, liesi/uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone sekä astiasto 8 hengelle. Lisäksi löytyy eri kokoisia kattiloita, paistinpannu ja uunivuoka. Tarjoamme myös alkupakkaukset wc- ja talouspaperia, leivinpaperia ja kahvin suodatinpaperia.

Huoneistossa on myös pyykinpesukone ja sekä silitysrauta ja -lauta. Televisio löytyy luonnollisesti olohuoneesta, kuten myös tunnemallinen avotakka. Imuri ja siivousvälineet löytyvät eteisen siivouskaapista ja makuuhuoneiden kaapeista vuodevaatteet (täkit ja tyynyt).

Loma-asunnon läheisyydestä löytyvät mm. Hotelli-Ravintola Rantakalla ja Lohilaakso. Läheiseltä  näköalapaikalta voi ihastella auringonlaskua! Ulkoilumaastot- ja reitit ovat välittömässä läheisyydessä ja dyynien pitkospuut kulkevat 100m päässä.

Taloyhtiön yhteiskäytössä on myös grillikatos, jossa myös polttopuita. Huomioithan, että hiljaisuus alkaa viimeistään klo 23.

Huoneiston säännöt:
Tupakointi on sallittu vain huoneiston ulkopuolella. Ei kylpypaljua pihalle.

Etäisyydet:

Ravintola 200m, Lohilaakso 300m, Jukupark 1400m, Kylpylä Sanifani
1800m, Huoltoasema ABC& Kauppakeskus Raitti 2000m, Superpark
2000m, Seikkailupuisto Pakka 2200m, Kalajoki Golf 3300m

Mökkiviikon vaihtopäivä on lauantai.

Huom! Lemmikkieläimet ovat mökillä kiellettyjä.