Tietoalan Golftapahtuma ma 16.8. Hills by GoGolf – Tietoala ry

Tietoalan Golftapahtuma ma 16.8. Hills by GoGolf

 

Golfiin vielä perehtymättömille on mahdollisuus tutustua golfiin pron johdolla harjoitellen ja sen jälkeen halukkaat voivat lähteä kokeilemaan opittua par3-kentälle. Jo pelaaville jäsenille (+ avec) on samaan aikaan parikilpailuna scramble joko oman ilmoittamansa parin kanssa tai järjestäjän arpoman parin kanssa.

Tapahtuman hinta on pelaavalle jäsenelle 30,00 ja hänen ei-jäsen scrambleparille 60,00. Scramblepariksi voi ilmoittaa myös toisen jäsenen, joka ilmoittautuu itse. Golfiin tutustuvalle jäsenelle hinta opetuksesta ja par3-palistä on 10,00. Hintoihin sisältyy lounas, peli tai opetus+Piccolo par3 ja ”mitalikahvit”.

Pelaamaan yksin tuleva jäsen valitsee ”Jäsenlippu” valinnan tai ei-jäsen scrambleparin mukaan ottava Jäsen +avec valinnan, jolloin maksaa molempien osallistumisen. Jos peliparisi ilmoittautuu jäsenenä itse, niin kerro peliparisi nimi. Lajiin tutustuvan ei tarvitse täyttää golfseura eikä hcp -tietoja. Vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta tulee sähköpostiisi. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee myöhemmin myös lisäinfoa tapahtumasta. Maksamalla ajallaan varmistat paikkasi tapahtumassa, ns. No show tapauksessa, maksua ei palauteta.