Mökkien esittely

Asterholma

Mökki sijaitsee Brändön eteläisessä saaristossa lauttamatkan takana pienellä Asterholman saarella. Asterholman saari on 1 km leveä ja 2,5 km pitkä.
Mökki 6 hengelle 54 m². Tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta, wc, suihku ja sähkösauna. Mökissä jääkaappi/pakastin, mikro, liesi/uuni ja kahvinkeitin. Juomavesi kanisterissa, vesijohtovettä voi käyttää tiskaamiseen. Soutuvene käytössä, moottorivene vuokrattavissa. Kuistilla grilli. Ahvenanmaan saaristossa on jonkin verran käärmeitä ja punkkeja.
Etäisyydet Maarianhamina 45 km+2 lauttaa, kauppa (Lappo) 15 min lautalla, Vuosnainen 2 lauttaa+20 km autotie.


Koli

Hirsirakenteinen rivitalohuoneisto 6 hengelle, 48 m² + parvi 18 m². Tupa, yksi makuuhuone, 2-osainen parvi ja sauna. Huoneistossa takka, sähköliesi/uuni, mikro, astianpesukone, jääkaappi, vaatteiden kuivauskaappi ja televisio. Pielisen rantaan vain 50 metriä, rannassa vene. Talvella laskettelulippu yhdelle hengelle sisältyy viikkovuoraan.
Vaihtopäivä on lauantai.


Levinhovi A ja B

Levinhovi sijaitsee Levin Keskirakassa kaikkien palvelujen lähellä. Levinhovi on pyöröhirrestä rakennettu paritalo, pinta-ala 60 m² ja käyttöala 95 m². Makuutilat 8-10:lle hengelle. Tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, kaksi parvea ja sauna. Mökissä astian- ja pyykinpesukone, mikro, tv/videot, jääkaappi ja vaatteiden kuivauskaappi. Lämmin varasto esim. suksien voitelua varten. Hiihtämään pääsee mökin pihasta ja rinteisiin matkaa noin 2 km.
Laskettelulippu yhdelle henkilölle kuuluu viikkovuokraan. Vaihtopäivä on lauantai.
Mökeille ei saa tuoda eläimiä.
HUOM!
Levinhovin B -mökkiä voit vuokrata myös vuokra-aikojen ulkopuolelle touko-marraskuussa mm. ruska- ja ensilumien aikaan, suoraan omistajilta. Voit vuokrata myös alle viikon ajanjaksoja. Yhdistyksen jäsenille edullisesti.
Soita: Seija Kurtti 040 8476156 tai Juhani Kurtti 040 847 6189.


Messilä

Lomakeskuksessa sijaitseva loma-asunto. Makuutilat 8 hengelle. Mökissä on olohuone, kaksi makuuhuonetta, parvi ja oma sauna. Mökissä on takka, mikro, astianpesukone, jääkaappi, sähköliesi/uuni, radio/kasettisoitin, televisio, vaatteiden kuivauskaappi. Rantaan on matkaa noin yksi kilometri.
Vaihtopäivä on perjantai.
Talvikaudella mökin vuokrahintaan kuuluu yksi hissilippu


Punkaharju

Retretin lomakeskuksessa sijaitseva paritalon puolikas. Alue on vesipuisto Kesämaan ja Retretin vieressä. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, makuuparvi, olohuone ja sauna. Makuutilat 8 hengelle. Rantaan noin 100 m. Mökissä on mikro, astianpesukone, jääkaappi, liesi, uuni, puhelin, radio ja televisio. Käytettävissä oma vene ja veneilyliivit.
Vaihtopäivä on perjantai.