Tietoala ry:n koulutustilaisuuksien matkustusohje – Tietoala ry

Tietoala ry:n koulutustilaisuuksien matkustusohje

Matkat järjestön koulutuksiin (esim. HED neuvottelupäiville) kustannetaan halvimman* julkisen kulkuneuvon mukaisesti. Lento-, juna- ja bussilippujen hankkimisen voit hoitaa vaihtoehtoisesti kahdella eri tavalla:

1. Lipun maksaminen itse

Hankit liput itse netin tai muun lippupalvelun kautta ja toimitat matkalaskun ja alkuperäiset kuitit välittömästi Tietoala ry:n rahastonhoitajalle osoitteeseen Tietoala ry/rahastonhoitaja, Ari Koskelin, Umpikalliontie 42 as 1, 04300 Tuusula. Rahastonhoitaja maksaa matkalaskun ja tämän matkustusohjeen mukaiset korvaukset tilillesi.

2. Lipun tilaaminen laskulla

Junaliput tilataan VR:ltä numerosta 0600-19 955 (1,99 € / vastattu puhelu + pvm) maanantaista perjantaihin klo 8-17. Ilmoita Tietoala ry:n asiakasnumero 1136504, nimesi ja muista ilmoittaa myös lähtö- ja paluuajat ja päivä sekä lipun toimitustapa. Liput saat sähköpostiisi, mutta voit lunastaa maksetut junaliput myös VR:ltä lunastusnumerolla asemien lipunmyynnistä tai automaatista. Lipun saa laskulle myös suoraan asemien lipunmyynnistä kertomalla samat tiedot kuin yritysmyyntiinkin. Älä tilaa junalippuja matkatoimistosta vaan VR:ltä suoraan, näin saamme Akavan neuvotteleman alennuksen.

Bussi- ja lentoliput tilataan KalevaTravel Oy:stä joko puhelimitse +358 (0) 205 615 564 tai sähköpostilla team10.fi@contactcwt.com. Tilatessasi mainitse ehdottomasti laskutusasiakkaan nimi Tietoala ry, asiakasnumero 139983 sekä tilaisuuden nimi (esim. HED-neuvottelupäivät) ja tilaisuuden päivämäärä tarkasti. HUOM. Pyydä matkalippu sähköpostilla tai tekstiviestillä. Jos haluat matkalipun tulostettuna, maksat itse tulostuskustannukset.

Näin toimien saat matkalippusi tilaisuuteen käyttämättä omia rahojasi.

Paikallisen/lähiliikenteen liikenteen lippuja ei kuitenkaan voi tilata etukäteen.

Oman auton käyttöä ja pysäköintikuluja ei korvata.

Jos aikataulusyistä tmv. syystä haluat matkustaa omalla autolla, sovi siitä etukäteen Tietoala ry:n rahastonhoitajan kanssa. Matkakorvaus maksetaan kuitenkin halvimman julkisen kulkuneuvon mukaisesti.

*) Vaasasta, Kuopiosta ja Vaasa – Kuopio –linjan pohjoispuolelta pääkaupunkiseudulle korvataan lentoliput. Kulkeminen lentoasemalle halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.