Esimerkkejä jäseneduista – Tietoala ry

Esimerkkejä jäseneduista

Onko sinulla omia esimerkkejä miten olet hyödyntänyt jäsenetuja? Lähetä oma vapaamuotoinen tarinasi sähköpostilla osoitteeseen info@tietoala.fi.

Esimerkkejä työelämän eduista: työehtosopimus (liittokorotukset, ylityö- ja varallaolokorvaukset, lomaraha), luottamusmiesten tuki ja koulutus, työttömyyskassan jäsenyys.

Esimerkkejä vapaa-ajan eduista: Tietoalan lomamökit, A-lomien lomamökit, If:in vakuutusedut, jäsentapahtumat.

Työelämän esimerkkejä

Olen joustanut töissä tekemällä ylimääräisiä työtunteja. Näistä on sovittu esimiehen kanssa, tai ainakin hänet on pidetty tietoisena niistä. Miten saan näistä asianmukaisen korvauksen?
Tietoala on neuvotellut työehtosopimuksen jossa on sovittu ylityökorvauksista. Korvauksen saaminen ja sen suuruus ei ole kiinni paikallisesta tulkinnasta, vaan siitä on sovittu valtakunnallisella sopimuksella. Kysy tarkemmin työpaikkasi luottamusmieheltä tai tarkista itse suoraan työehtosopimuksen kohdasta 4 ”Työaika”, 18§ ”Lisä-, yli-, ja sunnuntaityö”.

Vapaa-ajan esimerkkejä

Olemme nuoripari ja meillä on pieni lapsi jonka kanssa olisi kiva viettää mökkilomaa. Haussa olisi laadukas vuokramökki jossa on kaikki mukavuudet ja jonne pääsee helposti. Mistä voisin vuokrata mökin?
Tietoalalla on omia mökkejä joita voit vuokrata, ja voit vuokrata myös A-lomien mökkejä. Liiton jäsenenä sinulla on myös If:in liittovakuutus, johon kuuluu matkustaja- ja matkatavaravakuutus sinulle ja jälkeläisillesi.