Tietoalan kaksoisjäsenyys – Tietoala ry

Tietoalan kaksoisjäsenyys

Mitä kaksoisjäsenyys tarkoittaa ja kuka voi hakea kaksoisjäsenyyttä

Kaksoisjäsenyys antaa mahdollisuuden osallistua Tietoala ry:n järjestämiin tapahtumiin ja vastaanottaa Tietoalan tiedottamisia edunvalvontaan liittyen.

Insinööriliiton insinöörijäsenjärjestöjen jäsenillä on mahdollista hakea Tietoala ry:n kaksoisjäsenyyttä. Kaksoisjäsenyyden edellytys on työskentely Tietotekniikan palvelualalla.

Kaksoisjäsenyyden liittyvät asiat

Tietoala ry hallitus päättää kaksoisjäsenyyteen liittyvistä asioista:

 • jäsenyyden ehdoista
 • jäseneksi hyväksymisestä
 • jäsenen erottamisesta
 • vuosijäsenmaksusta
 • kaksoisjäsenyyteen oikeuttavista sisällöstä (tapahtumista, tiedottamisesta ja mahdollisesti kaksoisjäsenyyden lopettamisesta yms)

Kaksoisjäsenyyteen liittyviä ehtoja tarkastellaan vuosittain Tietoala ry:n hallituksen toimesta. Kaksoisjäsenyyteen tulevista mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ennen kuluvan vuoden päättymistä.

Miten voin liittyä Tietoalan kaksoisjäseneksi?

Jäsenyys edellyttää hakemuksen tekemistä Tietoalalle. Tietoala tarkistaa, että hakija on jonkun insinöörijärjestön jäsen. Jäsenyyden varmistuttua Tietoalan hallitus päättää kaksoisjäsenyydestä. Jäsenyyden hyväksymisen jälkeen Tietoala lähettää hakemuksen tehneelle jäsenmaksun sähköpostilla. Maksun maksaminen eräpäivään mennessä vahvistaa Tietoalan kaksoisjäsenyyden voimassaolon. Jäsenyys alkaa aina täyden kalenterikuukauden alusta.

Jäsenyyteen liittyvät rajoitukset

Tietoala ry:n jäsenet eivät voi hakea kaksoisjäsenyyttä.

Insinööriopiskelijajäsenet (IOL ry) eivät voi hakea kaksoisjäsenyyttä.

Kaksoisjäsenyys ei ole Tietoala ry:n täysjäsenyys. Kaksoisjäsenyys ei oikeuta toimimaan Tietoalan hallinnossa.

Jäsenyys ei automaattisesti koske yrityksissä toimivia Tietoalan alakohtaisia työpaikkayhdistyksiä tai työpaikkaosastoja. Kukin Tietoalan alakohtainen työpaikkayhdistys tai työpaikkaosasto päättää kaksoisjäsenyyden soveltamisesta kohdallaan erikseen.

Kaksoisjäsenyyden jäsenmaksu

Kaksoisjäsenyyden vuosimaksu on 36 euroa. Jäsenmaksua ei palauteta jäsenen erottua tai erotettaessa kaksoisjäsenyydestä. Kaksoisjäsenyys päättyy välittömästi jäsenen erottua Insinööriliitosta.

Jäsenyyden hakeminen

Kaksoisjäsenyyttä haettaessa ensimmäisen kerran ja jäsenyys hyväksytään Tietoalan hallituksen toimesta. Jäsenyys alkaa seuraavan täyden kalenterikuukauden alusta. Jäsenmaksuksi muodostuu jäljellä olevien täysien kalenterikuukausien osuus vuosimaksusta.

Voimassa oleva kaksoisjäsenyys jatkuu automaattisesti seuraavalle vuodelle. Tietoala lähettää tammikuussa jäsenmaksun kaikille kaksoisjäsenille. Jäsenmaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Jos jäsenmaksua ei makseta määräpäivään mennessä, niin tällöin kaksoisjäsenyys päättyy automaattisesti.

Kaksoisjäsenyyden laskutus hoidetaan jäsenen ilmoittamaan sähköpostiin!

  Hae kaksoisjäsenyyttä/eroa kaksoisjäsenyydestä

  Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.

  *

  Sukunimi *

  Etunimi *

  Osoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Sähköpostiosoite *

  Jäsenjärjestö *

  Jäsennumero *

  Yritys/Työpaikka *

  Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti *

  Kyllä