Terveiset syyskokouksesta – Tietoala ry

Terveiset syyskokouksesta

Tietoala ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 28.11.2020. Koronapandemian kurittaessa maatamme pystyimme kuitenkin kokouksen pitämään huolehtimalla riittävistä turvaväleistä ja väljyydestä kokouspaikalla. Koko kokouksen ajan oli myös maskipakko, josta informoitiin kokoukseen ilmoittautuneita etukäteen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Minna Anttonen. Kokous vietiin läpi tiiviissä aikataulussa ja sen sen takia mm. Tietoalan puheenjohtajan ajankohtainen katsaus sekä kokouksen puheenjohtaja työehtoasiantuntija Minna Anttosen työmarkkinakatsaus jäivät tällä kertaa esittelemättä.

Esityslistan tärkeimpiä asioita olivat vuoden 2021 toimintasuunnitelman ja budjetin läpikäynti sekä hyväksyntä mitenkään väheksymättä yhdistyksen puheenjohtajan valintaa toimikaudelle 2021 – 2022 sekä hallituksen jäsenten valintaa toimikaudelle 2021 – 2022 erovuoroisten tilalle.

Kokous valitsi yksimielisesti istuvan puheenjohtajan Jyrki Kopperin ansaitulle jatkokaudelle. Hallitukseen valittiin kaudelle 2021 – 2022 varsinaisiksi jäseniksi Tero Hakanen, Markus Hillberg, Katri Kulju, Roger Sandström, Markus Saukkonen ja Maria Seppälä. Varajäseniksi valittiin Nina Räsänen, Jani Häyrinen, Kirsi Huikarinen ja Juha Reinisalo. Varajäsenten toimikausi on yksi vuosi.

Kokouksessa käytiin keskustelua myös mm. jäsentapahtumista, jotka ymmärrettävistä syistä ovat olleet enemmän tai vähemmän tauolla viime keväästä lähtien. Ensi kevään osalta ei pysty mitään varmaa lupaamaan, mutta se on varmaa, että tapahtumiemme järjestäjät ovat valmiina siinä vaiheessa, kun tapahtumia taas pystyy järjestämään.

Uutta toimintakautta kohti lähdemme kuitenkin luottavaisena. Toimintamme pohjautuu jäsenistömme tarpeisiin, joten kaikki palaute on tervetullutta.

— Mika Thynell

Tietoala puheenjohtaja

Tietoala ry puheenjohtaja Jyrki Kopperi

Lue myös nämä

Tiedotteet

IT-ala, järjestäydy!

Lue lisää
Tiedotteet

Tietoala ry:n syyskokous 2022

Lue lisää
Tiedotteet

Tietotekniikan palvelualan valtakunnallisen työehtosopimuksen voimassaolo päättynyt

Lue lisää