Tietoala ry:n syyskokous 2022 – Tietoala ry

Tietoala ry:n syyskokous 2022

Tietoala ry:n syyskokous pidettiin 03.12.2022. Kokous valitsi Jyrki Kopperin yhdistyksen puheenjohtajaksi kaudelle 2023 – 2024. Jyrki on toiminut Tietoalan puheenjohtajan vuodesta 2017 alkaen. Erovuorossa olleiden hallituksen varsinaisten jäsenten kaksivuotisille toimikausille valittiin Anne Arstila, Tero Hakanen, Jani Häyrinen, Katri Kulju, Roger Sandström ja Maria Seppälä. Hallituksen varajäseniksi yksivuotiselle kaudelle valittiin Markus Hillberg, Virpi Gustafsson, Jaana Diakite ja Juha Reinisalo.

Kuvassa Tietoala ry:n puheenjohtaja Jyrki Kopperi

 

Lue myös nämä

Tiedotteet

IT-ala, järjestäydy!

Lue lisää
Tiedotteet

Tietotekniikan palvelualan valtakunnallisen työehtosopimuksen voimassaolo päättynyt

Lue lisää
Tiedotteet

TES neuvottelut käynnistyivät

Lue lisää