Terveiset syyskokouksesta – Tietoala ry

Terveiset syyskokouksesta

Tietoalan sääntömääräinen syyskokous pidettiin lauantaina 18.11.2023. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen mukaiset syyskokousasiat mm. budjetti vuodelle 2024 ja toimintasuunnitelma sekä valittiin erovuoroisten hallitusjäsenten ja varajäsenten paikoille edustajat tulevalle toimikaudelle. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Virpi Gustafsson. Erovuorossa olleet hallitusjäsenet Eero Mertaniemi, Mika Thynell, Mika Untolehto, Marko Mäki ja Sami Vuolanne valittiin jatkokaudelle. Erovuorossa ollut hallituksen jäsen Ari Koskelin valittiin hallituksen varajäseneksi. Muut valituksi tulleet varajäsenet ovat Jaana Diakite, Markus Hillberg ja uutena varajäsenenä aloittava Jannina Potrykus.

 

Erityiskiitos hallituksesta pois jättäytyneelle Juha Reinisalolle. Juha on ollut Tietoalan kantavia voimia jo 90-luvun alusta lähtien. Hän on hallituksen jäsenyyden lisäksi toiminut aiemmin myös yhdistyksen puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana.

Lue myös nämä

Uutiset

Tietoalan vastine Rasmus Roihan haastatteluun

Lue lisää
Uutiset

Talven mökit haettavissa

Lue lisää