Tietoalan osallistuminen Akavan ulosmarssiin 6.2.2024 – Tietoala ry

Tietoalan osallistuminen Akavan ulosmarssiin 6.2.2024

In English

Tietoala ry on mukana Akavan järjestämässä ulosmarssissa 6.2.2024 ja tuemme Akavan tavoitteita. Insinööriliitto lähetti samasta aiheesta tiedotteen maanantaina 22.1. jossa mainitut asiat koskevat myös meitä osana Insinööriliittoa.

 

Useimmilla tietoalan työpaikoilla työntekijät ovat järjestäytyneet useisiin eri liittoihin ja yhdistyksiin, joten ulosmarssin koordinointi työpaikalla tapahtuu henkilöstöedustajien kanssa. Vielä ei kuitenkaan kannata pommittaa heitä kysymyksillä, ohjeistus on työn alla ja monet yksityiskohdat tarkentuvat lähempänä ajankohtaa. Sinun kannattaa lukea Insinööriliiton tiedotteet niin pysyt ajan tasalla järjestelyistä. Tietoala ry keskittyy omassa tiedotuksessaan mahdollisiin vain tämän alan yrityksiä koskeviin yksityiskohtiin.

 

https://insinoori-lehti.fi/uutiset/insinooriliitto-osallistuu-akavan-lakkoon/

 

Lue myös nämä

Tiedotteet

Viisipäiväiseen lomapäivälaskentaan liittyvän ohjeistuksen antamiselle ei edellytyksiä

Lue lisää
Tiedotteet

Tilannepäivitys viisipäiväiseen lomapäivälaskentaan liittyvästä ohjeistuksesta

Lue lisää
Tiedotteet

Paremman työelämän puolesta -tilaisuudet 6.2.

Lue lisää