Tietoalan Golftapahtuma ma 23.5. Hills by GoGolf – Tietoala ry

Tietoalan Golftapahtuma ma 23.5. Hills by GoGolf

 

Golfiin vielä perehtymättömille on mahdollisuus tutustua golfiin pron johdolla harjoitellen ja sen jälkeen halukkaat voivat lähteä kokeilemaan opittua par3-kentälle. Jo pelaaville jäsenille (+ avec) on samaan aikaan parikilpailuna best ball joko oman ilmoittamansa parin kanssa tai järjestäjän arpoman parin kanssa.

Tapahtuman hinta on pelaavalle jäsenelle 25,00 ja hänen ei-jäsen peliparille 40,00. Pelipariksi voi ilmoittaa myös toisen jäsenen, joka ilmoittautuu itse. Golfiin tutustuvalle jäsenelle hinta opetuksesta ja par3-palistä on 10,00. Hintoihin sisältyy tervetulokahvi+sämpylä ja peli tai opetus+Piccolo par3.

Pelaamaan yksin tuleva jäsen valitsee ”Jäsenlippu” valinnan tai ei-jäsen peliparin mukaan ottava Jäsen +avec valinnan, jolloin maksaa molempien osallistumisen. Jos peliparisi ilmoittautuu jäsenenä itse, niin kerro peliparisi nimi. Lajiin tutustuvan ei tarvitse täyttää golfseura eikä hcp -tietoja. Vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta tulee sähköpostiisi. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee myöhemmin myös lisäinfoa tapahtumasta. Maksamalla ajallaan varmistat paikkasi tapahtumassa, ns. No show tapauksessa, maksua ei palauteta.

Jos olet kiinnostunut suorittamaan greencardin, niin rasti ruutuun. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan ja se hinnoitellaan erikseen. Olemme yhteydessä kiinnostuneisiin.