Jäsentapahtuma : Seikkailugolf Espoon Leppävaarassa – Tietoala ry

Jäsentapahtuma : Seikkailugolf Espoon Leppävaarassa

Viime vuonna saimme sen verran hyvää palautetta jäsenistöltä, että päätimme järjestää tapahtuman uudelleen tänäkin vuonna, joten tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet.Tiedoksi, että voit kutsua mukaan myös tietotekniikan alalla työskentelevän työtoverisi mukaan tapahtumaan (1kpl/jäsen).

Seikkailugolf on minigolfia tekonurmipäällysteisellä radalla, jossa radat ovat osa maisemaa. Haastetta lyönteihin tarjoavat radan kaltevuudet sekä erilaiset esteet mm. vesieste.

Tietoala järjestää Leppävaaran seikkailugolfpuistossa tilaisuuden 26.8.2020 klo 17-20, jolloin voit tulla kokeilemaan lajia. Seikkailupuisto on varattu tulloin vain Tietoala ry:n käyttöön.

Vahvista ilmoittautumisesi viimeistään 21.8.2020 mennessä kirjoittamalla jäsennumerosi ja tieto siitä lomakkeelle otatko työkaverin mukaan kirjoittamalla tieto ilmoituslomakkeen alaosaaan (K/E).

Merkkaa mahdolliset ruoka-aine allergiat itseltäsi sekä mahdolliselta työkaveriltasi. Tapahtumassa on virvoketarjoilu ja mahdollisesti pulla/suolainen, jos seikkailupuisto saa sellaisen koronan takia järjestettyä.

HUOM!. Tapahtuma on jäsenelle ILMAINEN, mutta jos et pääsekään paikalle, muista peruuttaa ajoissa lähettämällä viesti osoitteeseen vapaa-ajanvaliokunta@tietoala.fi.
Otsikkoon tieto PERUUTUS SEIKKAILUGOLF.

Lisätietoja tero.hakanen@tietoala.fi.

https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/huippu/seikkailugolf